Toimiva kaava – Slikin itsevarma rap-tyyli on Suomen tämän hetken parhaimmistoa

Uutta Slikiä!

31.10.2021

Hamuelos & Sliki -duosta se jälkimmäinen julkaisi toisen soolobiisinsä. Energinen Hodari-sinkku saa nyt vähintään samanlaista jatkoa, kun PV-sinkku nostaa kierroksia entisestään. Energinen biitti ja huutokertsi on usein varsin toimiva yhtälö.

Remynotagaininin tuottama sinkku ammentaa jostakin sieltä Juicy J:n sielunmaailmasta ja räpit ovat jälleen varsin itsevarmoja. Kappaleella vierailee Turisti, joka vannoo riimeissä Jay-Z:n nimeen. Laadukas paketti on kasassa ja kaava siis toimii.

Rumban haastattelussa Sliki kertoi, kuinka tekee Memphis-projektiaan täydellä sydämellä:

”Oon tehny lupauksen itteni kanssa, että niin kauan kun duunaan tätä memphisprojektia, mun napeista saa tulla vaa memphistä. Oon nii super-impulsiivinen tyyppi, että jos kuulen jotain mun mielestä siistii, niin lähen heti tekee sitä ja sitten on vaikea pysyä siinä yhdessä genressä, sen voi kuulla mun aikaisemmista projekteista.”

Tämä meno siis jatkunee ja miksipä ei jatkuisi, Sliki kuuluu helposti tämän hetken kiinnostavimpiin artisteihin. Vaikka tämänlaisella räpillä on pitkät perinteet, tuo Sliki siihen modernin vivahteen. Ja hyvin tehtynä tietysti kuuntelee mitä vaan.

Tsekkaa Nicklas-duon ohjaama video alta ja tsekkaa Slikin haastis täältä.

Lisää luettavaa