Toista albumiaan viimeistelevä Paul Elias julkaisi kesäisen ihastumislaulun

Kolhut ja traumat on tulevan levyn kuudes single.

09.07.2023

Laulaja-lauluntekijä Paul Elias julkaisee toisen albuminsa syyskuun lopussa. Levyltä on julkaistu jo aiemmin singlet Sanat takas, Pimeän värit, Kato ku mä meen, Karoliina ja Post sinä, josta kirjoitimme täällä. Perjantaina albumilta saatiin jälleen uusi näytekappale, joka on nimeltään Kolhut ja traumat.

Puhuttelevaa poppia modernilla soundille tekevä monipuolinen artisti kertoo kappaleen syntyneen spontaanisti keikkaa varten treenatessa. Biisin viimeistelyssä auttoivat Joni Rahkonen ja Miko Kontturi.

”Kolhut ja traumat on kesäinen ihastumislaulu. Biisi lähti syntymään kun treenasin keikkaa varten, poljin bassorumpua ja rupesin soittamaan biisin komppia kitaralla. Tää kertoo siitä hetkestä, kun löytää jonkun ihmisen, joka saa meidän heikkoudet ja vajaavaisuudetkin tuntumaan mitättömiltä ja tarkoituksellisilta! Ja kun sitä on etsinyt kauan, ja sen lopulta kohtaa. Se on kuin löytäisi neliapilan, se tapahtuu silloin kun sitä vähiten odottaa. Mutta se ei tapahdu jos ei ollenkaan muista katsoa sinne polun pientareelle päin. Eli kesäisen terassin tupakkapaikalle”, Elias kertoo kappaleen taustoista.

Syksyllä 2020 ilmestyneen Luonnonvoimii-debyyttialbumin seuraaja julkaistaan 29. syyskuuta.

Lisää luettavaa