Toista miljardia striimannut räppäri esiintyi Donald Trumpin tukena – presidentti muisti nimen väärin

Lil Pump on trumpisti.

AOP

Lil Pump esiintyi eilen Michiganissa Donald Trumpin vaalitilaisuudessa yleisön edessä. Lavalla hän ei kuitenkaan musiikkiaan esittänyt, vaan oli mukana vain tsemppaamassa Trumpia tämän vaalikiertueella.Trumpilla menivät kuitenkin senat sakaisin Lil Pumpia lavalle spiikatessaan, ja hän toivotti lavalla ”Lil Pimpin”.

Lil Pump on kertonut Trump-fanituksensa syyksi Joe Bidenin kaavailemat verouudistukset. Pumpin mukaan hän tienaisi vähemmän rahaa, mikäli Joe Biden valittaisiin presidentiksi.

Tämä oli Lil Pumpille viimeinen pisara, ja hän onkin viime päivänä hehkutellut Trumpia muun muassa sosiaalisen median kanavillaan. Hän esimerkiksi kertoi faneilleen eräässä melko käryisessä videossa, että mikäli Trumpia ei valita uudelleen presidentiksi, hän aikoo muuttaa pois USA:sta.

Lil Pumpin ura alkoi ns. Soundcloud-skenestä muutamia vuosia takaperin. Hän on julkaissut urallaan kaksi albumia, jotka molemmat nousivat Billboardin top 10 -listalle. Parhaiten Lil Pump tunnetaan Gucci Gang -megahitistään, jota on katseltu Youtubessa yli miljardi kertaa.

AOP
AOP