”Toivoisin, että jokaiselle tämä teksti tarkottaisi sitä, miten ikinä he sen tulkitsevat” – Ellikseltä uusi single

Viidennen soolosinglensä julkaissut Ellis aktivoituu pian myös keikkarintamalla.

30.06.2024

YleX Läpimurto -listalle vuonna 2021 valittu laulaja-lauluntekijä Ellis on julkaissut uuden singlen nimeltään Järvi.

Edellinen single, huhtikuussa ilmestynyt Huhtikuu käänsi Elliksen uralla uuden sivun ja oli ensimmäinen Monopoli Musicin kautta tullut julkaisu. Uutuusbiisi yhdistää Huhtikuu-singlen tapaan Elliksen ainutlaatuisen herkän ja ilmaisuvoimaisen lauluäänen massiiviseen tuotantoon. Kyseessä on viides soolosingle. Oman musiikin ohella Elliksen ääntä on kuultu Jaakko Kullan Huone-kappaleella sekä Ville Veikan kanssa julkaistulla yhteisbiisillä Poltetaan tää maa.

Uudesta kappaleestaan Ellis on kertonut seuraavaa:

”Järvi syntyi mun yksiössä Ruskeasuolla. Juuri uudet kappaleet on mun mielestä saaneet jotain uutta energiaa nimenomaan siitä, kun muutin vähän kauemmas keskustaa asumaan. Vaikka luonto on Helsingissä koko ajan lähellä niin Rusalla se on vielä enemmän, ainakin entiseen kämppään verrattuna”, Ellis kuvailee ja jatkaa:

”Järvessä on jotain mystiikkaa, mitä en osaa itsekkään oikein kuvailla. Järvi on myös aika runollinen kuvaus yksinäisyyden tunteesta, sen rikkoutumisesta ja rohkeudesta. Mutta tässäkin biisissä toivoisin, että jokaiselle tämä teksti tarkottaisi sitä, miten ikinä he sen tulkitsevat.”

Ellis solmi vastikään keikkamyyntisopimuksen Team Agencyn kanssa, mikä tietää artistin aktivoitumista myös omilla keikoilla lähiaikoina. Ellis on kuvaillut tulevia keikkojaan tiedotteelle näin:

”Ellis-keikat tulee olemaan herkkiä, raakoja ja ehkä hieman höpsöjäkin kun en osaa olla niin vakava! Musasta sitä on ehkä hankalampi päätellä, mutta en oo oikeassa elämässä niin synkkä kuin mitä mun biisit ehkä antaa olettaa.”

Perjantaina julkaistun Järvi-kappaleen voi laittaa soimaan alta.

Lisää luettavaa