”Toivon, että äitisi kuolee” – Cardi B sekoili somessa ja päätyi poistamaan tilinsä

Grammy-gaalaan osallistumatta jättämisestä alkanut keskustelu eskaloitui nopeasti.

04.04.2022

Muun muassa WAP-hitistään tunnettu räppäri Cardi B on poistanut osan sometileistään kovin rumaksi käyneen keskustelun jälkeen.

Kaikki alkoi artistin saatua osakseen kritiikkiä siitä, ettei tämä osallistunut viime yönä Suomen aikaa pidettyyn Grammy-gaalaan. Räppäri aloitti keskustelun omalta osaltaan toteamalla, että ”huomasi faniensa puhuvan hänestä paskaa Twitterissä”.

”He sanovat minua laiskaksi ja väittävät, että vihjailin meneväni Grammyihin. Hevonpaskaa, miten vitussa muka vihjailin sellaista?”, artisti kirjoitti.

Hän kertoi, ettei nähnyt mitään syytä osallistua gaalaan, sillä ei ole julkaissut uutta musiikkia. Räppäri oli ehdolla Grammyn saajaksi parhaan rap-esiintymisen kategoriassa kappaleellaan Up, joka julkaistiin viime vuonna.

”Miksi olisin mennyt sinne vain yhden ehdokkuuden takia? En edes voittanut – olisiko minun pitänyt mennä sinne häviämään, hymyilemään ja esittämään, että olen innoissani?”

Keskustelu, johon osallistui fanien lisäksi selkeitä trolleja, lähti pian käsistä. Joku veti mukaan Cardi B:n lapset, mistä suuttuneena räppäri vastasi twiittaamalla: ”toivon, että äitisi kuolee”.

”Poistan Twitterin. Vihaan tätä typerää fanikuntaa. Nämä hitaat ääliöt vetävät lapseni mukaan tähän”, artisti kirjoitti lukuisten v-sanojen säestämänä ennen tilinsä poistamista.

Twiitit katosivat tilin poistamisen myötä, mutta niistä on netissä lukuisia kuvankaappauksia ja muun muassa Independent on uutisoinut niistä. Lähteiden mukaan räppäri jatkoi aihetta Instagram-livessä myöhemmin samana päivänä. Keskustelu ei ollut ilmeisesti kovin rakentavaa, sillä nyt artisti on poistanut tilinsä sieltäkin. Hän käytti molemmissa palveluissa nimimerkkiä @iamcardib.

Cardi B on poistanut sometilejään lukuisia kertoja aiemminkin. Syynä on ollut muun muassa fanien vaatimukset uuden albumin julkaisemisesta, kyllästyminen siihen että ”joukko 15-vuotiaita kertoo minulle miten elää”, ja Grammy-voitosta noussut kritiikki. Räppärin debyyttilevy Invasion of Privacy voitti parhaan rap-albumin kategorian vuoden 2019 gaalassa, mikä ei miellyttänyt kaikkia.

Lisää luettavaa