Tomi Saarinen on Live Nation Finlandin uusi toimitusjohtaja

Nina Castrén jättää tehtävänsä terveyssyistä.

13.08.2019

Live Nation Finland on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Tomi Saarisen. Saarinen aloitti työssään Live Nation Finlandin Helsingin toimistossa eilen.

Musiikkialalla pitkään vaikuttanut Saarinen siirtyy toimitusjohtajaksi Sony Music Finlandin markkinointijohtajan tehtävästä. Saarinen on urallaan toiminut myös YleX:n ohjelma- ja musiikkipäällikkönä, sekä Radio NRJ:n maajohtajana.

”On hienoa päästä osaksi huipputiimiä, joka on viime aikoina toteuttanut näyttävästi Musen ja Metallican lisäksi useat muut Suomen suvessa säväyttäneet keikat. Teemme jatkossa yhä laadukkaampia ja mieleenpainuvampia tapahtumia ja kehitämme myös voimakkaasti artistirosteriamme. Haluamme olla artisteille paras yhteistyökumppani sekä mahdollistaa heidän kehittymisensä täyteen potentiaaliinsa samalla tarjoten suomalaisille yhä mahtavampia elämyksiä. Kiitän Live Nationia tästä upeasta mahdollisuudesta”, Saarinen kommentoi.

Yli 20 vuoden uran Live Nation Finlandilla tehnyt, niistä yhdeksän vuotta toimitusjohtajana työskennellyt Nina Castrén toteaa:

”Jätän Tomille vahvan, vakaan ja menestyksekkään markkinajohtajan. Nyt on juuri oikea ajankohta kehittää liiketoimintaa, jota Tomin panos vahvistaa. Olen ylpeä firmasta ja uskon Tomin jatkavan menestystä ja kasvattavan sitä omalla panoksellaan entisestään.”

Nina Castrén jättää tehtävänsä terveyssyistä.

Live Nation Finlandin perustaja ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja Risto Juvonen jatkaa tehtävässään.

”Yritys on erittäin kiitollinen Ninalle hänen panoksestaan, niin toimitusjohtajana viimeisen yhdeksän vuoden aikana, kuin koko 20-vuotisen uransa työpanoksesta. Hänen perintönsä antaa Tomille vankan pohjan, jolta voi kehittää Live Nationin markkinajohtajuutta.”

Lisää luettavaa