Tommy Leen ja Pamela Andersonin seksivideosta tv-sarja – Courtney Love pitää ideaa ”vitun järjettömänä”

Courtney Love suuttui ystävänsä puolesta.

Tommy Lee ja Pamela Anderson.
AOP

Kerroimme viime viikolla täällä, miten Tommy Leen ja Pamela Andersonin seksivideosta tehdään tv-sarja.

Hulu on tekemässä komediallista minisarjaa tarinasta ”kaikkien aikojen ensimmäisen viraalivideon” takana. Sarjan ohjaa I, Tonya -elokuvan ohjannut Craig Gillespie. Tommyna nähdään The Falcon and the Winter Soldier -sarjasta ja Avengers-elokuvista tuttu Sebastian Stan ja Pam on Downtown Abbey -sarjassa näytellyt Lily James.

Courtney Love on Pamela Andersonin ystävä, ja hän latasikin eilen melkoisen täyslaidallisen sarjaa kohtaan Facebookissa ja syytti sarjaa ja ideaa sen taustalla ”vitun järjettömäksi”.

Postauksessaan hän kertoi, miten oli studiossa äänittämässä levyä samoihin aikoihin, kun seksivideo tuli julki. Loven mukaan koko studiohenkilökunta tuijotti videota innostuneena, mitä Love piti tuolloinkin vastenmielisenä tirkistelynä. Love myös kielsi studiohenkilökuntaa puhumasta videosta.

Loven mukaan sarjan tekijät olivat pyytäneet lupaa käyttää erästä Rolling Stonen -lehden numeroa sarjassa rekvisiittana. Love kertoi haistattaneensa vitut sarjan tekijöille.

”Tunnen myötätuntoa Pammya kohtaan. Tämä ei auta häntä käsittelemään traumojaan millään tavoin. Ja haistakoon myös Lily James pitkän paskan.”

Love poisti postauksensa myöhemmin, ja tänään aamulla Suomen aikaa hän oli kirjoittanut Facebookiin tekstin, missä kertoi pitävänsä taukoa sosiaalisesta mediasta ja etenkin Facebookista, josta ei hänen mielestään ole tänä päivänä enää mitään hyötyä artisteille.