”Tuhotaan patriarkaatti 6-0” – Adikia kävi täällä

Adikialta ep.

05.11.2017

Adikia on Rutilis Musicin kiinnitys, joka julkaisi Kävi täällä -ep aivan hiljattain. Adikia räppää hyvässä mielessä laiskan venyttelevällä flowlla, jonka kylkiäisenä tulee erittäin suorat sanoitukset.

Näistä suorista sanoista antaa hyvää makua hieno, otsikossakin lainattu Telaketjut-biisi, jossa Narttusquad on lähtenyt liikenteeseen ja partiarkaatti saa kyytiä 6-0. Toisena mainittakoon vaikkapa S*dän, joka tuo tyylillisesti mieleen enemmänkin artisteja ”rapakon takaa” kuin täältä, orastavan kaamoksen runtelemasta pohjoisesta.

Ep:ltä on jo alkukesästä julkaistu Paha Narttu -video, joka myös esittelee hyvin Adikian mielenkiintoista tyyliä. Sen näet yltä.

Uudesta ep:sta Adikia kirjoittaa Facebook-sivullaan näin: ”Skenemuijasta räppäriksi, mä löysin oman äänen vaikeimman kautta niinku Sonja O. Rap-lyyrikoissa mimmit kuvataan usein joko huorana tai madonnana, enkä mä oo niistä kumpikaan. Mun tekstien puhuja on ehkä ristiriitanen, mut just sen takia 100% subjekti eli Paha Narttu. Toivottavasti Kävi täällä -EP resonoi, oot sitten naisoletettu tai et. Patriarkaatti sortaa kaikkia. ”

Suosittelemme tsekkaamaan ep:n. Löydät sen useimmista suoratoistopalveluista ja mikäli satut Spotifya käyttämään, niin voit tsekata sen vaikkapa alta.

Lisää luettavaa