Tunnetun räppiryhmän perustajajäsen sai syytteen seksuaalisesta väkivallasta – väitti aiemmin videotodistetta ”harhaanjohtavaksi”

A$AP Bari on yksi A$AP Mobin jäsenistä.

A$AP Bari

Young Lord, eli A$AP Bari on saanut syytteen seksuaalisesta väkivallasta. Uhri vaatii Barilta miljoonaa dollaria. Bari on tullut räppäämisen sijaan tunnetuksi muotisuunnittelijana. Kun yksityiskohdat tapauksesta tulivat julki, niin jättimerkki Nike purki sopimuksensa Barin kanssa. Aiemmin Barilla oli oma mallistonsa Niken kanssa.

Barista ilmestyi kesällä video, jossa hän Pitchforkin tietojen mukaan painosti seksuaalisesti naista, joka vietti aikaa hänen avustajansa kanssa. Kun nainen ei suostunut Barin seksuaalisiin vaatimuksiin, niin Bari riensi naisen perään ja lopulta heitti alastoman naisen hotellin käytävälle.

Bari ei tapausta myöntänyt todeksi vaan väitti, että video olisi ”harhaanjohtava” ja hän on itsekin pettynyt tilanteeseen. Sitä ei kuitenkaan tiedetä, että missä mielessä Bari on pettynyt. Tapauksesta tekee myös hyvin erikoisen sen, että miksi video on kuvattu, kuka se on kuvannut, sekä miksi se päätettiin julkaista internetissä ikään kuin vitsinä.

A$AP Baria ei kuitenkaan erotettu A$AP Mobista, vaikka esimerkiksi ryhmään perustajajäseniin myöskin kuuluva A$AP Rocky haukkui Baria nartuksi kesken keikan ja on tehnyt selväksi, että tapauksessa ei ole mitään hyväksyttävää. Myös A$AP Ferg ja Playboi Carti ovat tuominneet Barin teot. Saa nähdä miten Barin käy, jos hänet todetaan oikeudessa syylliseksi rikokseen.

A$AP Bari oli tapahtumaan asti hyvinkin vaikutusvaltainen suunnittelija, jonka vaatteita ja kenkiä monet julkisuuden henkilöt käyttivät. Heti tapahtuneen jälkeen suosio lakkasi siihen.