Tuomas Kauhanen teki kappaleen nimeltä 4:20, mutta se ei kerro siitä mistä luulet

Kyseessä on Kauhasen vuoden kolmas julkaisu.

Niki Soukkio

Tuomas Kauhasen uusin single on nimeltään 4:20. Kappaleen nimi viittaa teoriassa kannabiskulttuuriin, mutta käytännössä kappaleella kerrotaan jostain aivan muusta. Räppäri avaa biisin taustoja Rumballe näin:

”Toisinkuin nimestä voisi päätellä, 4:20 ei ole ylistyslaulu kannabikselle, vaan katsaus fwb/bootycall -suhteeseen. Asetelma on vaan käännetty päälaelleen siinä mielessä, että tällä kertaa se onkin mies joka on kehittänyt tunteita joihin ei vastata. Räpissä kuitenkin on aika perinteisesti tuotu esille machokulttuuria missä naisilla pelataan vailla isompia tunteita.”

”Olen nyt vuoden ajan tehnyt albumia, jossa yhtena isona teemana on ollut oman mieskuvan uudelleenmäärittely, ja tää biisi liittyy vahvasti siihen teemaan. Mua on kiinnostanut voiko hiphopin kontekstissa olla miehinen mies joka puhuu tunteista ja on herkkä, mutta voi uskottavasti tehdä myös esimerkiksi battleräppiä uskottavasti.”

Viime vuonna artisti julkaisi ep:n, jolla kuultiin aiempaan materiaaliin verraten erilaista tarinointia. Räppäri kertoi ep:n sisällöstä tuolloin enemmän täällä. Uuden biisin perusteella vastaava lähestymistapa on läsnä Kauhasen musiikissa.

Kuuntele uusi biisi alta.