Tuplaplatinaa jo ennakkoon – perjantaina ilmestyvää albumia juhlistetaan singlellä ja ilmaiskeikalla

Evelinan toinen albumi ilmestyy perjantaina.

13.02.2019

Evelina teki historiaa vuonna 2016: hänen debyyttialbuminsa 24K oli Suomen ensimmäinen ennakkoon platinaa striimauksilla kellottanut albumi. Artistin perjantaina ilmestyvä kakkosalbumi SOS on ylittänyt singlejen striimimäärillä jo tuplaplatinaan oikeuttavan määrän.

(Suomen ensimmäinen tuplaplatinaa ennakkoon striimannut albumi on Teflon Brothersin vuoden 2017 Circus.)

SOS-albumin singlejä Kylmii väreitä ja Tornado on kuunneltu yli 10 miljoonaa kertaa per biisi. Muut levyltä ennakkoon julkaistut kappaleet ovat Nostalgiaa, Vielä kerran, Sun vika ja Katri Helena.

Tänään albumilta julkaistiin vielä kappale nimeltään Miks. Alle upotetun balladin lisäksi SOS-albumilta tulee löytymään muun muassa lattaribiisi Lähetä ja ilmastonmuutokseen kantaaottava Sahara, jonka tiimoilta Evelina tekee yhteistyötä WWF:n kanssa.

”SOS-albumi on aidompi ja rohkeampi kokonaisuus, se on just mun kuuloinen! Mulle oli tärkeää tehdä pidempi levy, jolla on enempi kuunneltavaa ja tilaa kaikenlaisille fiiliksille. Haluun antaa enemmän mun uskollisille faneille”, kertoo Evelina.

Evelina esiintyy Helsingissä kauppakeskus Forumissa albumin ilmestymispäivänä, perjantaina 22. helmikuuta kello 17. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Lisää luettavaa