Tuplaplatinaa striimannut Tippa tipautti pihalle uutta sinkkua – kuuntele se tästä

Uutta Tippaa ulkona!

08.11.2019

Tippa julkaisi uuden singlen nimeltään Yks sun virheistä.

Tänään perjantain aamuyön tuntumaan ulos saatu Yks sun virheistä on jatkoa viime vuoden singleille ja enteilee samalla myös ensi keväänä julkaistavaa albumia. Tippa on kommentoinut uutta singleään näin:

“Yks sun virheistä kertoo addiktiosta ja siitä tunteesta, kun tekee saman virheen aina uudestaan välittämättä siitä, miten vahingollista se itselle ja toiselle on. Yks sun virheistä on neljäs sinkku tulevalta albumilta, jonka teko on ollut pitkä prosessi – levyntekoon on liittynyt paljon tunteita, on käyty läpi ylä- ja alamäkiä. Tammikuussa pistettiin ulos Matias-EP, joka teki tilaa näille uusille biiseille isojen ekojen sinkkujen jälkeen.”

Viime vuonna täyskäännöksen sekä nimenmuutoksellaan että rockahtavammalla soundilla tehneen Tipan vuonna 2018 julkaistu Satutat mua -single ja sen jälkeen nähty Roska Silmäs (Feat. JVG) poikivat artistille tuplaplanitan monet miljoonat ylittäneillä kuuntelukerroilla. Lisäksi edellä manituista toi myös ensimmäisen Emma-ehdokkuuden 2019 Vuoden biisi -kategoriassa.

Yks sun virheistä -kappaleen pääsee kuuntelemaan alta.

Lisää luettavaa