Turun Kesärauha julkisti lisää esiintyjiä – muun muassa Käärijä ja Paperi T ohjelmistoon

Komea kattaus entistä komeampi!

28.02.2023

16.–18. kesäkuuta Turun Linnanpuistossa järjestettävän Kesärauhan ohjelma kasvoi 15 uudella nimellä.

Kesärauhassa nähdään muun muassa Sevdaliza, Shame, Paperi T, Käärijä, Dreamworld ja monia muita nimiä. Maaliskuussa Kesärauhan ohjelmisto täydentyy viimeisillä artisteilla ja samalla julkaistaan odotetun Elektrolinnan ohjelmisto.

Ensimmäiset Suomen keikkansa Kesärauhassa soittavat myös poikkeuksellisen kovatasoiset nousevat kansainväliset nimet. Ohjelmistoon on kiinnitetty Primaverassakin nähtävä psykedeelistä instrumentaalimusiikkia esittävä australialainen Glass Beams, norjalainen energinen punk rock -yhtye Combos, pehmeällä ja rehellisellä soul-pop soundilla ihastuttanut r&b-artisti Waterbaby sekä Ruotsin yksi tämän hetken sensaatiomaisimpiin indie rock -bändeihin lukeutuva Girl Scout.

Kesärauhan kotimainen ohjelmisto kasvaa myös: mukaan on saatu kymmenvuotista taivaltaan juhliva Sofa, feministinen rap-duo Matriarkaatti, punkrock-bändi Puhelinseksi, 60- ja 70-luvun psykedeelisen rockin ja funkin sanansaattaja Grande Mahogany, räjähdysmäistä suosiota nauttiva Isaac Sene sekä monivivahteisen taidokkaasti rock-musiikkia käsittelevä Jukka Nousiainen & Kumpp.

Neljättä kertaa järjestettävän festivaalin ohjelmiston viimeiset kiinnitykset julkaistaan maaliskuussa, ja samalla julkaistaan myös Elektrolinnan ohjelmisto. Kaikki lipputyypit ovat myynnissä Lippupisteessä.

Lisää luettavaa