Turussa alkaa uudenlainen akustisten konserttien sarja – esiintyjinä Kasmir ja Yona

Ruissalon Telakka ja Turun musiikkijuhlat aloittavat yhteiset Telakka Unplugged -konsertit.

10.03.2023

Turun musiikkijuhlat ja Ruissalon Telakka aloittavat maaliskuussa uudenlaiset akustiset konsertit. Telakka Unplugged -tapahtumissa artistit esiintyvät poikkeuksellisesti yleisön keskellä.

”Telakka Unplugged -tapahtumakokonaisuus on uniikki elämys, joka sisältää Suomen eturivin artisteja akustisena, valoköynnöksiä, viinilaatikoita, räsymattoja, kynttilöitä ja saariston tunnelmaa läheisten ihmisten ympäröimänä”, tiedotteessa kerrotaan.

Perjantaina 17. maaliskuuta järjestettävässä avauskonsertissa esiintyvät Kasmir ja pianisti Lasse Piirainen. Toinen tapahtuma on luvassa 28. huhtikuuta, ja silloin lavalle nousee Yona.

”Luvassa on kunnon vuoristorata täynnä erityisiä versioita kappaleista. Meillä ei ole taustanauhoja, joten kyseessä ei ole todellakaan peruskeikka missään nimessä. Sieltä puuttuu kaikki ne asiat, jotka sitä keikkaa kahlitsisivat. Me voimme tehdä mitä vaan ja me tehdäänkin mitä vaan”, Kasmir kertoo tulevasta konsertista Radio Helsingin tuottamassa Telakka Unplugged -radio-ohjelmassa.

Ruissalon Telakan Lindblom-salissa järjestettävien Telakka Unplugged -keikkojen ennakkoliput myy lippu.fi alkaen 38 euroa. Lisätiedot tapahtumista löydät Turun musiikkijuhlien sivuilta.

Telakka Unplugged: Kasmir
17.3.2023, klo 20.00
Ovet: 18.30

Telakka Unplugged: Yona
28.4.2023, klo 20.00
Ovet: 18.30

Lisää luettavaa