Turusta kajahtaa hyvän fiiliksen räppiä, mutta miten ihmeessä Mikko Kouki on päätynyt videolle?

GROÜNDLINE - Texmex Kanaa

18.06.2017

Turkulainen Groündline julkaisi Texmex kanaa -videon 13. kesäkuuta. Kesäinen biisi ei kuitenkaan nimensä mukaisesti sisällä grillausvinkkejä, vaan lomatunnelmia, illanviettoa ja fiilistelyä.

Groündline on tehnyt tuloaan pikkuhiljaa, eivätkä aio omien sanojensa mukaan jäädä yhden tempun taitajiksi.

”Meiltä voi odottaa uusia vaikutteita ja rajojen rikkomista. Hiphopissa ollaan usein genrerajoitteisia ja poikkeamme siitä täysin. Musiikissamme yhdistyy monet musiikkityylit”, myös visuaaleihin jatkossakin panostava yhtye kommentoi.

Yhtyeen musiikkivideolla ollaan biletunnelmissa, vaikka kolmikko ”isälleen” väittikin ettei sellaisia tulla järjestämään. Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että isää näyttelee muuan Mikko Kouki, jonka monet suomalaisia elokuvia nähneet varmasti tunnistavat välittömästi.

Jussi-palkittu näyttelijä-käsikirjoittaja ei todennäköisesti ole kuitenkaan siirtymässä suomirapvideoiden pariin, vaan on päätynyt videolle aivan muista syistä.

”Idea syntyi musavideon palaverissa. Oskar LaBeouf otti yhteyttä Mikon poikaan, joka välitti viestin Isälleen. Mikko kiinnostui ideasta ja hyppäsi mukaan.”

Lisää luettavaa