Tuska investointi- ja kumppanuussopimukseen Flow-festivaalin kanssa yhteistyötä tekevän Superstruct Entertainmentin kanssa

Festivaalimaailmalla tapahtuu.

11.08.2021

Tuska-festivaalia järjestävä Finnish Metal Events Oy ja tapahtumaryhmittymä Superstruct Entertainment ovat allekirjoittaneet investointi- ja kumppanuussopimuksen. Superstructista tulee näin Tuska-festivaalin merkittävä osakas.

Tuska on eräs pohjoismaiden suurimpia metallifestivaaleja.

Tuskan festivaalijohtaja Eeka Mäkynen kertoo seuraavaa:

”Tämä on seuraava askel Tuskalle. Boutique-festivaaleihin keskittynyt Superstruct tuo meille lisää muskeleita kehittymiseen ja niittejä vyöhön. Kaikki osakkaat ja keskeiset henkilöt ovat jatkossakin mukana ja organisaatio jatkaa festivaalin tekemistä itsenäisesti. Pitti pyörii, mutta entistä kovempaa – eli festivaali säilyy omana uniikkina raffina itsenään, jollainen se tähänkin asti on ollut.”

Kansainvälisesti toimiva Superstruct Entertainment on mukana yli 30 festivaalissa kuten budapestiläisessä Szigetissä, barcelonalaisessa Sónarissa, saksalaisessa Wacken Open Airissa ja oslolaisessa Øyassa.

Suomessa yhtiö on kumppanina muun muassa Flow-festivaalin kanssa.

“Olimme miettineet omistuspohjan laajentamista jo hyvän aikaa. Nyt palaset loksahtelivat kohdilleen ja aika oli oikea. Uskomme, että festivaalibisnes tulee voimistumaan koronan jälkeen. Kansainväliset yhteydet ovat aina olleet ohjelmahankinnassamme lähellä sydäntä. Superstructin tulo mukaan avaa lisää mahdollisuuksia tehdä entistä parempaa ohjelmaa ja festivaalia Tuskan uskollisille asiakkaille, meidän heimollemme”, Tuska-festivaalin pääpromoottorina vuodesta 1999 lähtien toiminut Jouni Markkanen sanoo.

Lisää luettavaa