Tuskassa sunnuntaina esiintyvä The Hu julkaisi uutta musiikkia – levyllä useita nimekkäitä vierailijoita

Albumilla vierailee muun muassa Serj Tankian.

01.07.2023

Mongolialaista folkia ja länsimaista rockia yhdistelevä The Hu nousee Tuskan päälavalle sunnuntaina kello 19. Ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvä mongolialaisyhtye julkaisi perjantaina uuden albumin, joka on erikoispainos viime vuoden syyskuussa ilmestyneestä Rumble of Thunder -levystä.

Rumble Of Thunder: Deluxe -albumin koostuu alkuperäisen teoksen kappaleista sekä niiden erikoisversioista. Levyllä vierailevat muun muassa Alice in Chainsin William DuVall, System of a Downin Serj Tankian sekä Bad Wolves -yhtye. Viimeisenä vierailijana kuullaan amerikkalaista Laura Pergolizzia. LP-artistinimellä tunnettu, muun muassa Cherille ja Rihannalle kappaleita kirjoittanut laulaja-lauluntekijä esiintyy kappaleessa Mother Nature.

”Olin todella otettu ja kunnioitettu, kun sain liittyä tälle kauniille kappaleelle, ja tuoda oman korteni kekoon tähän jo valmiiksi upeaan tribuuttiin kallisarvoiselle planeetallemme”, LP kertoo.

”Ihmisillä on erityislaatuinen suhde äitiinsä, ja siinä suhteessa on paljon samankaltaisuutta kuin suhteessamme äiti maahan. Tämän kappaleen sanoitukset tuovat esiin niitä samankaltaisuuksia. Mongoliassa äidit ovat kunnioitettuja ja korkealle arvostettuja. Uskomme, että heidän sielunsa suojelee lapsia vielä kuoleman jälkeenkin, sillä heidän rakkautensa on rajatonta”, yhtye kommentoi.

Kappaleen seuraksi on julkaistu musiikkivideo, jonka voit katsoa alta.

 

Lisää luettavaa