”Tutkikaa mun eturauhanen, henkilöhistoria, sivuhistoria” – Suomen häijyin jazz-orkesteri julkaisi debyyttialbumin

Menoa ja meininkiä 29 minuutin edestä.

https://www.youtube.com/watch?v=VytZUZmFalg

”Kerrankin jotain nähtävää Suomen jazz-skenessä”, julisti Perna1-singlellään. Nyt tätä nähtävää on saatu 14 kappaleen verran ja jazzin sijaan seikkaillaan jazzin, punkin ja aggressiivisen rockin sekoituksessa. Uusi levy on nimeltään Valhalla Simhall.

Kannessa komeilee jääkarhut jouluaterialla ja se jotenkin kuvastaa tätä levyä hyvin. Jääkarhut ovat ihmisten mielikuvissa jäätiköllä tallustavia sympaattisia elämiä, mutta raakamaiset lihansyöjät on todellisuudessa kyseessä.

Hivenen sama meininki on siis Pernan kohdalla. Ensin lähestytään näennäisen viattomalla saksofonin lurituksella, mutta pian ollaankin sellaisessa paahdossa, että ei tiedä onko se tummaa vai keskitummaa – vahvaa kamaa joka tapauksessa.

Suosittelemme tutustumaan tähän kaikkeen Perna1-singlen kautta, mikäli se maistuu, niin takuuvarmasti maistuu tämä levykin. Pernan riveistä muuten löytyy Ursus Factoryn solisti Jussi Pelkonen, joten jos Ursus maistuu, niin todennäköisesti tämäkin. Pelkosen lisäksi Pernassa vaikuttavat Mikael Saastamoinen (Iso Auto, OK:KO, Katu Kaiku), Sami Nummela (Bowman Trio) ja Jarno Tikka (Alder Ego, Maxxxtet).

Ei muuta kuin tutustumaan Pernaan alta tai videosta yltä.