Tuure Boelius julkaisi uuden singlen: ”Se on ihan ok jos oot hetero, mut tarviiks sitä hieroo meijän kunnon miesten naamaan?”

Tuure julkaisi uuden kappaleen.

Tuure Boelius julkaisi tänään uuden singlen.

Kuukausi sitten ilmestyi kappale Heinäkuu. Nyt Tuure julkaisee Pride-viikonlopun kunnaiksi kappaleen Hetero.

Hetero on syntynyt jo pari vuotta sitten. Oikeastaan se oli vastaisku kaikkeen siihen kommentointiin mitä Lätkäjätkä-Ville (Tuuren single vuonna 2018, toim.huom) herätti. Kaikki se kummaksuminen, ja ’et se on ok oot homo, mutta tarviiko sitä hieroo meidän kunnon ihmisten naamaan’. Toi oli ihan suora kommentti, jonka sain: (sanoittaja) Saara Törmä bongas sen, muutteli hieman suuntautumisia ja siitä syntyi Hetero”, Boelius sanoo ja jatkaa:

”Olen vetänyt biisin livenä kaksi kertaa, Pride-konsertissa 2019 sekä 2020, joten faneille se on tuttu. Uskon, että biisi tulee herättämään isossa kuvassa puhetta ja kaikkee, mutta luulen että se johtaa hyvään keskusteluun. Hetero on takuuvarmaa, menevää ja pirteetä Tuure Boeliusta. Voisin kutsua sitä jopa Lätkäjätkä-Villen sisareksi. Saakelin siisti biisi. Haluun toivottaa todella hyvää Pridea kaikille! Ja toivottavasti Hetero miellyttää – ja jos ei miellytä, niin mieti että miksei”, Tuure jatkaa.

Voit kuunnella kappaleen alta.