Työ Alman kansainvälisen uran taustalla toi PME Recordsille valtakunnallisen musiikkivientipalkinnon

PME Records siivitti ansiokkaasti Alman kansainvälistä uraa.

Markus Paajala

Kolmatta kertaa jaettu valtakunnallinen musiikkivientipalkinto myönnettiin PME Recordsille. Palkinnon saa vuosittain suomalainen musiikkialan yritys, joka menestyksekkäästi kehittää ja kasvattaa kansainvälistä liiketoimintaansa sekä osoittaa edelläkävijyyttä suomalaisen musiikin kansainvälistämisessä.

Raati perustelee valintaansa seuraavasti: ”Yrityksellä on selkeä oma ja rohkea linja, joka tuonut menestystä Suomessa ja kansainvälisesti. Yritys nauttii myös laajaa arvostusta alan ammattilaisten keskuudessa.”

Erityisesti raati arvosti PME:n määrätietoista ja omistautunutta työtä uusien markkinoiden ja mahdollisuuksien avaamisessa Almalle: ”Alma on viime vuosien kirkkain esimerkki siitä, miten määrätietoinen työ ja kansainväliseen uraan tähtääminen kantavat hedelmää. Alman rohkeus ja oikeanlainen kunnianhimo toimivat hyvänä esimerkkinä nuorille suomalaisille musiikintekijöille siitä, että tähtäin kannattaa asettaa korkealle.”

Palkinnonsaajan valinneeseen raatiin kuului muun muassa opetus- ja kulttuuriministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön, Tekesin, Tubeconin, Tiketin, Music Finlandin ja Yleisradion edustajia.

Katso lisää Music Finlandin videolta alta.