”Ukraina on ylpeä ja sitkeä maa ja olen kiitollinen että sain mahdollisuuden kuvata siellä” – Ed Sheeranin musiikkivideo kuvattiin Kiovassa ennen sodan syttymistä

Kaikki musiikkivideon Youtube-striimeistä tulevat tuotot menevät Ukrainan tueksi.

24.04.2022

Ed Sheeranilta ilmestyi perjantaina uusi versio artistin viime vuonna julkaistulta albumilta löytyvästä 2step-kappaleesta. Mikä tärkeämpää, biisistä ilmestyi myös musiikkivideo, joka kuvattiin Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa ennen kuin Venäjä hyökkäsi maahan. Sheeran kertoo musiikkivideon alussa vierailleensa maassa tällöin ensimmäistä kertaa.

”Tunsin itseni niin tervetulleeksi vierailuni aikana – sekä tuotantoryhmän toimesta, että kaikkien niiden ihmisten, jotka tapasin vapaapäivinäni. Ukraina on ylpeä ja sitkeä maa ja olen kiitollinen että sain mahdollisuuden kuvata musiikkivideoni siellä. Seison Ukrainan tukena”, videon alusta löytyvässä tekstissä sanotaan.

Uudessa 2step-versioinnissa vierailee Lil Baby. Biisissä tunnustellaan arkielämän ja rakkaan kanssa vietetyn ajan välistä kontrastia, pohditaan kiireen ja stressin tarpeettomuutta sekä otetaan kiihkeitä tanssiaskeleita toisen silmiin hukuttautuen. Näyttävä musiikkivideo nostaa Kiovan kadut ja arkkitehtuurin oikeuksiinsa, tehden kunniaa kaupungille joka jälkeenpäin on joutunut hyökkäyksen kohteeksi.

Kappaleen Youtube-striimeistä tulevat tuotot ohjataan DEC:n Ukraine Humanitarian Appealiin.

Ed Sheeran esiintyy Suomessa Helsingin Olympiastadionilla 20. elokuuta sekä alkuperäisen konsertin myytyä loppuun lisäksi 21. elokuuta. Liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Katso alta 2step-musiikkivideo.

ED SHEERAN (UK) Plus special guest Maisie Peters
+ – = ÷ x Tour
La 20.8.2022, Helsinki Olympiastadion LOPPUUNMYYTY
Su 21.8.2022, Helsinki Olympiastadion LISÄKONSERTTI

Lisää luettavaa