UMK-paljastus: The Rasmuksen uusi kitaristi on selvillä!

Emppu korvaa Paulin.

12.01.2022

The Rasmus on paljastanut uuden kitaristinsa.

Yhtye kertoi asiasta UMK-julkistuksensa yhteydessä. Yhtyeen uusi kitaristi on TikTakista parhaiten tunnettu Emppu Suhonen. Emppu korjaa yhtyeestä eronneen Pauli Rantasalmen. Kerroimme Rantasalmen erosta täällä.

Lauri Ylönen avasi Rantasalmen eroa juuri julkaistussa tiedotteessa näin:

”Haluan sydämestäni kiittää Paulia tästä lähes elämän mittaisesta seikkailusta ja veljeydestä. Olemme bändinä saavuttaneet hienoja asioita ja marssineet suomirockin etulinjassa pian kolme vuosikymmentä. Ymmärrän kuitenkin päätöksen lopettaa, jos homma ei enää inspiroi. Tämä on loppupeleissä raskasta raatamista, jota tehdään rakkaudesta lajiin. Arvostan myös rohkeutta hypätä kyydistä ja tehdä tilaa jollekin uudelle syntyä.”

Emppu Salminen puolestaan kertoo uudesta pestistä seuraavaa:

”Sain todella yllättävän puhelun ja vastasin kyllä! Vaikka jännitti mennä ekaa kertaa jäbien kanssa treenikämpälle koesoittoon, mulla oli kuitenkin vahva luotto, että tästä tulee hyvä homma. Tuo fiilis osoittautui oikeaksi ja yhdessä soittaminen tuntui ihan tosi luonnolliselta heti ensimmäisestä riffistä asti. Mun kuuluu olla The Rasmuksen uusi kitaristi, aivan sairaan siistiä olla messissä.”

Samalla bändi kertoo, että UMK-kisabiisi on sävelletty yhdessä Desmond Childin kanssa.

Katso bändin päivitys asiasta alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön The Rasmus (@therasmusofficial) jakama julkaisu

Lisää luettavaa