Unohda kurpitsan kaivertaminen – Limp Bizkit julkaisee uuden levyn sunnuntaina

... ja julistaa olevansa edelleen surkea.

29.10.2021

Nu metalin se oikea kärkinimi, Limp Bizkit julkaisee uuden levyn sunnuntaina. Yhtyeen järjestyksessään kuudes albumi julkaistaan 31. lokakuuta eli nyt tulevana sunnuntaina. Jos et ole keksinyt Halloween-ohjelmaa, tai mikä pahempaa – olet keksinyt, niin nyt on parempaa tekemistä luvassa.

Megalomaanisia bängereitä sisältäneen Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water -albumin vuonna 2000 julkaissut ja sen myötä valtaisan läpimurron tehnyt bändi ei sen suurempia promokampanjoita tarvinnut vaan uutinen täräytettiin ilmoille somemaailmaan tänään, eli vain kaksi päivää ennen albumin julkaisua.

Joka toisen 2000-luvun alussa lapsuutta tai nuoruutta viettäneen salainen lempibändi ei sanojaan taaskaan säästele tai muitakaan tyylikeinoja mieti, vaan levy on nimeltään Limpbizkit still sucks (suom. Limp Bizkit on edelleen perseestä).

Levyn sisällöstä ei ole kerrottu sen enempää, mutta alkusyksystä Limp Bizkit julkaisi Dad Vibes -kappaleen, jonka lyriikkavideon löydät alta. Soundi on sitä tuttua Limp Bizkitia, eli hillittyä jazz-soundia ison puhallusorkesterin säestämänä.

Levyä odotellessa voi virkistellä muistia myös vanhojen videoiden muodossa.




Lisää luettavaa