Useampi artisti lähtee kilpailemaan seuraavasta Selviytyjät Suomi -tittelistä

Paul Elias, Tuuli, Jon-Jon ja Eija Kantola pakkasivat rinkkansa.

Jaakko Kahilaniemi

Selviytyjät Suomi -kilpailurealityn viides tuotantokausi pyörii parhaillaan televisiossa, mutta seuraavan kauden kuvaukset alkavat jo tänään. Tällä hetkellä kilpailijat, joiden joukossa on musiikkinimistä Elias Gould, Archie Cruz, Joalin Loukamaa ja Suvi Pitkänen, kisailevat tittelistä pohjolan karuissa oloissa.

Kuudennen kauden porukka lähtee hieman lämpimämpiin olosuhteisiin Karibialle, Dominikaaniseen tasavaltaan.

Kilpailijoiden joukossa ovat tällä hetkellä televisiossa pyörivässä Farmi-sarjassa kisaileva laulaja Tuuli Oikarinen, perjantaina uuden singlensä julkaissut Paul Elias, muun muassa Roope Salminen & Koirat -yhtyeestä tuttu Jon-Jon Geitel ja tangokuningatar Eija Kantola.

Muut kilpailijat ovat muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville ”Viki” Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina Tistelgren, Suurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, reality-tähti Daniel Lehtonen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen ja ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen.