”Uuden ajan suomalainen poikabändi” löytyy Eevil Stöön selustasta

Life julkaisi debyyttisinglensä.

29.03.2019

”Uuden ajan suomalainen poikabändi Life on täällä”, julisti tiedote, jonka lähettäjänä oli Katakombi-levymerkki. Siis se, jonka on perustanut Eevil Stöö ja joka on julkaissut DJ Kridlokkia ja Versace Henrikin punk-performanssin Henrik!.

Life debytoi vierailemalla Eevil Stöön Internetil ei oo tunteit -ep:n biisillä Parka. Melankolisella biisillä Stöö räppää yksinäisyydestä ja Life laulaa vahvasti rupiseksi kaiutetun ja efektoidun kertosäkeen. Life-jäsenet on merkattu tuottajaksi Stöön ja Aztran MNTTT-projektin Mudast-singlelle.

Lifen Teemu Iltola on vaikuttanut kokeellista elektronista musiikkia esittävässä Running-yhtyeessä ja Mikko Virtala on tehnyt synkkää teknoa nimellä Viktor Kalima. Trion täydentää Janne Aarrelampi.

Toistaiseksi kuulostaa ”Katakombin kamalta”.

Tänään julkaistu tuplasingle Jää / Tyhjä nuori on kuitenkin ”jotain muuta”. Luvassa on melankolista ja romanttista elektronista popmusiikkia, joka ei ole mainittavan rosoista, kuten Stöö-vierailusta olisi voinut päätellä, eikä kokeilevaa, kuten jäsenten aiemmista projekteista voisi odottaa. Tarttuvaa, tummaa ja tyylikästä kuitenkin! Kuuntele biisit alta.

Life tekee livedebyyttinsä All Day On! -tapahtumassa Helsingin Suvilahdessa 11.5.

Lisää luettavaa