Uusi indielupaus luo tilan epävarmuudelle

Ensisoitossa Ocelotin debyyttisingle.

23.02.2018

Ocelot, suomeksi oselotti, on Keski- ja Etelä-Amerikassa elävä uhanalainen pieni kissaeläin. Ruumiinrakenteeltaan oselotti muistuttaa ilvestä ja turkin väritykseltään vähän leopardia.

Ocelot on myös indielevymerkki Solitin tuorein kiinnitys. Emilian, Satun ja Johannan muodostamasta triosta ei ole yhtä hyvää Wikipedia-sivua kuin kissaeläin-kaimastaan. Mystisen kolmikon promokuvakin on piirustus.

Bändin debyytti-ep ilmestyy toukokuussa ja ensimmäinen single on nimeltään Sä et saa mua. Viimeksi mainittu julkaistaan 2. maaliskuuta, mutta on ensisoitossa Rumban sivuilla nyt. Kuuntele kappale alta.

”Musiikillisesti kappale perustuu melodioiden ja rytmien toistoon, keskittyen erityisesti sointukuvioihin sekä niiden vaihtelevaisuuksiin. Temaattisesti kappaleessa kuvaillaan irrationaalista todellisuutta tunteiden välityksellä; sanoitukset peilaavat keskustelua, jonka voisi kuulla näytelmässä. Yhdistettynä ne luovat tilan epävarmuudelle”, Emilia sanoo.

Ocelot on mahdollista nähdä livenä tänään 23. helmikuuta Helsingin Bar Loosessa. Lisätietoja keikasta löytyy Facebookista.

Lisää luettavaa