”Uusi” keikkapaikka aloittaa toiminnan Helsingissä – ensimmäisenä vuorossa komea punktapahtuma

Pääesiintyjinä Radiopuhelimet ja Terveet Kädet.

12.03.2022

Helsingin Paasitornissa järjestetään lauantaina 16. huhtikuuta Pääsiäispunk-tapahtuma, jossa nähdään melkoinen kattaus alan kotimaisia konkareita ja uudempia tekijöitä.

Radiopuhelimet ja Terveet Kädet ovat tapahtuman pääesiintyjät. Hc-punkin legendojen lisäksi lavalle nousevat muun muassa Maukka Perusjätkä, Hero Dishonest, Puhelinseksi ja Sorsajengi.

Tapahtumapaikka, Helsingin Siltasaaressa sijaitseva Paasitorni on pitkät perinteet omaava työväentalo, jossa on useita kokous- ja juhlakäyttöön soveltuvia eri kokoisia tiloja. Paikassa on järjestetty konsertteja aiemminkin, ja nyt sitä yritetään valjastaa uudelleen keikkakäyttöön.

”Helsingissä on etsitty noin 1000 henkilöä vetävää keikkapaikkaa kissojen ja koirien kanssa ja pikemminkin on käynyt niin, että uusia ei löydetty mutta vanhoja on syystä tai toisesta lakkautettu. Vanha konserttipaikka Bygga eli Paasitorni koettaa nyt löytää paikkansa tässä kentässä”, tiedotteessa kerrotaan.

Tiedotteen mukaan Sex Pistolsin piti esiintyä Paasitornissa 44 vuotta sitten. Konsertti peruttiin sisäministeriön estäessä yhtyeen pääsy maahan, sillä nuorisoa haluttiin suojella ”epäkelvon aineksen” aiheuttamalta turmiolta.

Toivotaan, että tällä kertaa punk pääsee raikaamaan Paasitornissa.

Ennakkolippu tapahtumaan maksaa 33 euroa, ja niitä myy Tiketti.


Pääsiäispunk
Paasitorni, Helsinki
Lauantaina 16.4.2022
Esiintyjät: Radiopuhelimet, Terveet Kädet, Maukka Perusjätkä, Vaavi, Hero Dishonest, Sorsajengi, Puhelinseksi, Likaiset Pikkarit, DJ:t Njassa ja Lord Fatty.

Lisää luettavaa