Uusi Kingston Wall -vinyylijulkaisu sisältää käsittämätöntä sälää bassovahvistimen kuitista joulutervehdykseen – ja pakettiin on mahdollista hakea nimmarit Tavastialla

Yhtyeen hyväksymälle bootlegille järjestetään signeeraustilaisuus.

17.08.2017

Kingston Wall soitti albuminsa III – Tri-Logy (1994) julkaisukeikan Tavastialla 1. lokakuuta 1994. Kyseinen keikka taltioitiin ja jatkaa nyt Svartin Kingston Wall -vinyylijulkaisujen sarjaa.

Tri-Logy at Tavastia – the Release Concert -paketti sisältää koko konsertin editoimattomana kolmelle vinyylilevylle jaettuna. Lisäksi mukana tulee kansio täynnä reproduktoituja liitteitä, kuten joulutervehdys bändiltä, vapaalippu Freakout-klubille, Tri-Logyn lehdistötiedote, katusoittolupa, kuitti bassovahvistimesta, Ankkarockin ohjelmalehtinen ja backstagepassi vankilakeikalta. Julkaisu ei ole hinnalla pilattu: triplavinyylipaketin saa 40 eurolla.

Julkaisun kunniaksi Tavastialla järjestetään signeeraustilaisuus, jossa kyseisen paketin voi ostaa muutamaa päivää ennen virallista julkaisua ja saada nimikirjoitukset Jukka Jylliltä ja Sami Kuoppamäeltä.

Mikäli yhtyeen itsensä hyväksymä bootleg-laatikko basistin ja rumpalin nimmareilla kiinnostaa, löytänet Tavastialle tiistaina 22. elokuuta kello 16–17.45.

Lisää luettavaa