Uusi kotimainen indieräppilevymerkki on syntynyt – ja tallista löytyy timanttisia artisteja

Dödstil juhlii syntymäänsä soittolistalla.

Dödstil on tuottaja Samppa Rinteen eli Lahti-Sampan ja räppäri Matti Salmisen eli Jodarokin perustama levy-yhtiö. Tiedotteen mukaan edellisen levymerkkinsä Meiän musiikin mukaan ”riitaisasti kuopanneet tekijät ovat löytäneet jälleen yhteisen sävelen ja kehitelleet uusia visioita”.

Ensimmäinen uusista visioista on tulla kentälle potkaisemalla ovi sisään. Dödstil 1 -soittolista löytyy digipalveluista ja sisältää muun muassa uutta räppiä Jodarokilta, JV:ltä ja Krisolta sekä instrubiisejä Lobolta ja Lahti-Sampalta.

”Dödstil tahtoo olla isona monipuolinen, genrerajoista piittaamaton julkaisija, joka tuo esille hyviä asioita omaleimaisilta ja rohkeilta tekijöiltä”, yhtiö kertoo.

Artistien kommentteja omista kappaleistaan:

“Näitä kappaleita tehdessäni tunsin olevani pelkkä kuori. Kai nämä kuulostaa vähän siltä, että siellä kuoren sisällä kuitenkin kolisee jokin”, Lobo kommentoi.

“Kunnon biisit, ei paljoo mitään kikkailuja”, JV sanoo kappaleistaan.

”Tein biisin siitä miten jotku ihmiset on taipuvaisia valehtelee. Huomasin myöhemmin, että vaikka ne yrittää puhua totta, jotkut silti onnistuu puhuu paskaa”, Kriso kertoo.

Laita Dödstil-soittolista alta soimaan ja paina peukkua Facebookissa.