Uusi suomalainen keikkapaikka paljasti syksyn ohjelmistonsa – nämä huippuartistit mukaan

Aino Areenan syksyn konsertit julki!

20.05.2024

Aino Areenan syksyn 2024 ensimmäiset keikat on julkistettu ja liput ovat ennakkomyynnissä Lippu.fi:ssä. Aino Areena on uusi tapahtuma-areena Järvenpäässä. Aino Areenan kapasiteetti on noin 3000 henkeä. Helmikuussa kerroimme täällä, miten Aino Areenan uudeksi ohjelmapäälliköksi valittiin pitkän linjan musiikkitoimija Milla Palovaara.

Tiedote kertoo asiasta seuraavaa:

”Sekä keikkojen lukumäärä että musiikillinen anti tulee Areenalla olemaan entistäkin monipuolisempi, luvassa on muun muassa eri musiikkigenreihin keskittyviä tapahtumakokonaisuuksia, kuten rock-, metalli- ja punk-yleisön riemuksi kotimaisen metallin kulmakiven Stam1nan tähdittämä ilta lauantaina 26.10., jolloin esiintymässä nähdään myös Huora sekä Stoned Statues. Kotimaan kirkkaimmista poptähdistä syksyn aikana Areenan lavalla nähdään muun muassa Haloo Helsinki!, Kaija Koo, sekä uutta albumiaan kotimaan kiertueella juhlistava Sanni, joka esiintyy samana iltana livelavoille vihdoin palaavan Pariisin Kevät -yhtyeen kanssa.”

Liput kaikille Aino Areenan keikoille ovat nyt ennakkomyynnissä Lippu.fi:ssä uuden Aino Alive -konserttisarjakonaisuuden alla. Lisää syksyn keikkoja julkistetaan pian.

Aino Areenan kotisivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa