Rock-konkari Milla Palovaara Järvenpäässä sijaitsevan Aino Areenan uusi ohjelmapäällikkö

Rumba onnittelee!

15.02.2024

Milla Palovaara on Järvenpäässä sijaitsevan Aino Areenan uusi ohjelmapäällikkö. Aimo Areenan kapasiteetti on noin 3000 henkeä.

Palovaara tunnetaan pitkän linjan muusikkona muun muassa Thee Ultra Bimboos -yhtyeestä. Lisäksi hän on toiminut myös muun muassa Kuudes Linja -klubin, Bar Loosen, Ravintola Bellyn, Ravintola Kokomon ja Nosturin Alakerta -klubin ohjelmapäällikkönä sekä promotion managerina Backstage Alliance -levy-yhtiössä.

Palovaara kommentoi pestiään seuraavasti:

”Aloimme yhtiökumppanini Jussi Ruusilan ja musiikkialan ammattilaisista kootun ohjelmaryhmän kanssa rakentaa jo viime syksynä Aino Areenan tulevaisuuden ohjelmaa ja livebrändin uudelleenkonseptointia. Aino Areena on kapasiteetiltaan ja potentiaaliltaan juuri se venue, joka pääkaupunkiseudulta on pitkään puuttunut – jäähallin ja tuhannen hengen keikkapaikkojen välissä, helposti ja vaivattomasti saavutettava, äänentoistoltaan ensiluokkainen genrestä riippumatta, vain puolen tunnin junamatkan päässä Helsingistä. Uskon että hyvällä yhteistyöllä kotimaisten ja kansainvälisten ohjelmatoimistojen kanssa tulemme saamaan vihdoin Suomeen myös festarikauden ulkopuolella bändejä, joita täällä ei ole ennen nähty ja koettu. Yksi suuri tavoite onkin rikastuttaa koko maan elävän musiikin kenttää ja tarjontaa ja samalla viedä Suomea entistä hanakammin maailmantähtien kiertuereitityksiin.”

Palovaara toimii pestinsä ohessa yhä Tampereen Kirjafestarien ohjelmapäällikkönä ja Helsinki Lit -käännöskirjallisuusfestivaalin tuottajana.

Rumba onnittelee!

Lisää luettavaa