Uusi suomalaisartisti ammentaa ”jamaikalaisesta kulttuurista” – arvaatko musiikkityylin?

Larski7 fiilailee ja zillaa.

Larski7 on uusi kotimainen artisti, jonka musiikki ammentaa vaikutteita perinteisestä roots-reggaesta ja raggasta.

Pöndelle on artistin ensimmäinen single ja lisää kuullaan vuoden 2019 aikana. Helsingin ja Suomen reggaepiireissä pitkään marinoitunut Larski7 on reggaebileiden lisäksi tuttu naama myös Jaxuhali-yhtyeestä, jossa hän vaikuttaa Mega-Ertsin kanssa.

”Ihastuin reggae-musiikkiin jo nuorena, ja olen aktiivisesti puuhaillut jamaikalaisen kulttuurin parissa. Mun reggae-matsku on ollut muhimassa jo pitkään ja siistiä pistää tätä vihdoin pihalle. Haluisin nähdä Suomessa uuden reggae-aallon. Reggaen viesti on sitä mitä maailma mun mielestä tarvitsee ja toivon, että Suomessa yhä useammat pääsisi tutustumaan kulttuuriin”, Larski7 kertoo.

Pöndelle-single kertoo kotiseuturakkaudesta sekä kaipuusta maaseudulle. Mikkelistä kotoisin oleva Larski7 vaikuttaa tätä nykyä Itä-Helsingissä, mutta kaipailee aina välillä yksinkertaisemman elämän perään kotiseuduilleen.

Reggaedog on uusi suomalainen reggaemusiikkiin keskittyvä levy-yhtiö, joka toimii suomalaisen hip hop -musiikkiin keskittyvän Överdog levy-yhtiön rinnalla.