”VÄÄRIN! Se oli Deep Turtlen b-puoli jolla Hartsa soitti kitaraa, teemme protestin!” Eli Turussa nostellaan taas musafriikkien sosiaalista statusta

Quiz On? -musavisa jatkuu jälleen.

Sunnuntaina jatkuu Turun Bar Bristolissa kaupungin legendaarisin musiikkitietovisa Quiz On. Visa alkaa sunnuntaina 11. syyskuuta kello 18. Visakausi järjestetään nyt yhdeksännentoista kerran putkeen.

Visan esittelytekstin mukaan ”visa kokoaa joka toisena, yhteensä kahdeksanatoista sunnuntaina yhteen musiikin harrastajia ja ammattilaisia, musiikista sekä musiikkitriviasta kiinnostuneita. Visakausi ulottuu syyskuusta toukokuuhun.”

Rumban silminnäkijähavaintojen mukaan visassa voi törmätä lähinnä turkulaisiin muusikoihin, toimittajiin ja muihin humalahakuisiin mallastuotteiden ystäviin. Myös normaaleja ihmisiä on mukana.

Pääpaino visoissa on 1960-2010-lukujen popissa ja rockissa. Tyylilajien maailmassa risteillään aina jazzin, bluesin, metallin, punkin, etnon kuin elokuvasävelmienkin rannikoilla. Kauden kuluessa kuullaan lähes 2000 ääninäytettä, katsellaan kuvia ja ratkotaan kirjallisia tehtäviä.

Joukkueiden kokoa ei ole rajoitettu, eli jos järjettömän känniryhm- anteeksi tietovisajoukkueen kasaaminen kiinnostaa, niin nokka kohti Turkua sunnuntaina, mars!

Visan Facebook-sivuille pääset tästä.