Vain Suomessa: corpse paintilta näyttävä ihonhoitonaamio

Kosmetiikka ja metallimusiikin kuvasto paiskaavat kättä.

Kaamos Cosmetics on uusi kosmetiikka-alan yritys, jonka ensimmäinen tuote on ihoa hoitava kangasnaamio – joka näyttää corpse paintilta. Rentouttavan, ihoa kosteuttavan ja ravitsevan naamion printin on suunnitellut sarjakuvataiteilija JP Ahonen yhdessä Kaamos Cosmeticsin kanssa.

Ensimmäiset Corpse Paint Mask Packit ovat nyt ennakkomyynnissä joukkorahoituksen avulla. Joukkorahoitus on järjestetty yhdessä Backstage Rock Shopin kanssa ja päättyy 18. huhtikuuta.

”Joukkorahoitus tarkoittaa käytännössä sitä, että keräämme ennakkotilauksia auttamaan tuotantokustannusten kattamisessa. Ennakkotilattavissa on eri kokoisia maskipakkauksia kampanjahintaan. Lisäksi kampanjan ajalta kaikkien tilausten mukana tulee JP Ahosen suunnittelema emalipinssi”, yrityksen perustaja, palkittu tuotemuotoilija Milla Niskakoski sanoo.

Kampanjan päätyttyä tuotteet lisensoidaan Vegan Society- ja Designed in Finland -lisenssein, ja testataan ja rekisteröidään EU-direktiivien mukaisesti. Tämä on useamman kuukauden prosessi. Niskakoski lupailee, että jos viivästyksiltä vältytään, tuotteet toimitetaan elokuun loppuun mennessä.