Väisty Hot Girl Summer, täältä tulee Hot Girl Fall

Kesä vaihtui syksyksi myös musiikkimaailmassa.

YouTube

Meemiytyneestä lausahduksesta lopulta kappaleen muodon saanut Hot Girl Summer on Megan Thee Stallionin, Nicki Minajin ja Ty Dolla Signin yhteistuotos. Kappale sai äskettäin myös musiikkivideon, jonka voit katsoa täältä.

Kappaleen kesäisistä tunnelmista huolimatta on kuitenkin tosiasia, että kuukausi vaihtuu pian lokakuuksi ja samalla myös Hot Girl Summer alkaa olla väistämättä ohi. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä vuodenaika on vaihtunut virallisesti nyt myös musiikkimaailmassa.

Megan Thee Stallion julkaisi nimittäin yhdessä koomikko-juontaja-näyttelijä Jimmy Fallonin kanssa kappaleen Hot Girl Fall, joka sai kantaesityksensä The Tonight Show’ssa.

”Naiset, kuunnelkaa. Meillä oli Hot Girl Summer ja wooh, me teimme sen. Mutta nyt ulkona alkaa olla vähän viileää. Olen täällä kertomassa teille, että sää saattaa olla viilenemässä, mutta me alamme vasta lämmetä.” Megan Thee Stallion aloittaa videon.

Kaksikko esiintyy videolla syksyissä sävyissä taiteilijaniminään Stalli ja J. Fall. Heidän lisäkseen kappaleella kuullaan myös Black Thoughtia, eli Plaid Kingiä.