Vakavia syytöksiä – vertaa itse onko Evelinan uusi single kopio jättihitistä

Kuulostaako tämä Camila Cabellon Havanalta?

03.03.2018

Evelina julkaisi perjantaina uuden kappaleen nimeltä Sun vika. Kappale on herättänyt närkästystä Evelinan fanien keskuudessa, kappale kuulostaa heidän mukaansa aivan Camila Cabellon Havana-biisiltä.

Mikäli tietää miten mainittu Havana-biisi etenee, niin mahdolliset yhtäläisyydet on silloin hahmotettavissa. Eri asia on kuitenkin se, että onko kyseessä kopio. Siihen on hankala ottaa kantaa, mutta jokaisella on täysi vapaus tehdä omat vertailunsa kappaleiden sävellyksistä itse.

Evelinan fanit ovatkin kirjoitelleet aiheesta varsin tuimaan sävyyn Evelinan Instagram-postaukseen ja sen voit katsoa alta. Klikkaamalla postauksen auki uuteen ikkunaan voit lukea kommentteja itse. Aiheesta kirjoitti ensimmäiseksi Iltalehti.

Vertaile biisejä alta:

Havana-biisi, joka on noin neljä kuukautta vanha, alkaa kunnolla kohdasta 02:27.

YouTube video

Evelinan biisi löytyy Spotifysta, mutta siitä saa pienen maistiaisen myös Evelinan Instagram-videon kautta.

Sun Vika ulkona huomenna 🌴🦋

Henkilön Evelina (@evelinavirallinen) jakama julkaisu

Aiemmin vastaavia syytöksiä heiteltiin myös JVG:n Matti & Teppo -biisiä kohtaan, jolloin sen katsottiin lainaavan joko Kanye Westin Fade-biittiä tai sen pohjilta löytyvää Mr. Fingersin Mystery of Love -biisiä. Tämä tapaus ei ole edennyt mihinkään suuntaan, mutta siitä voit lukea lisää täällä.

Lisää luettavaa