Valtteri Bottaksen agentti Warner Music Liven Suomen osaston johtajaksi

Rumba onnittelee!

03.04.2023

Sitten hieman nimetysuutisia!

Warner Music Liven uudeksi johtajaksi on nimitetty Ville Ahtiainen. Ahtiainen on työskennellyt viimeiset viisi vuotta Warner Musicin kaupallisena johtajana. Uudessa roolissaan Ahtiainen raportoi Warner Music Finlandin toimitusjohtajalle Niko Nordströmille.

Ahtiainen tunnetaan Valtteri Bottaksen agenttina sekä työstään Warner Music Finlandin kaupallisena johtajana. Ahtiaisen ainutlaatuinen tapa yhdistää luovuus ja kaupallisuus on voittanut muun muassa monia mainosalan palkintoja.

”Olen todella innoissani ja täynnä energiaa aloittaessani uuden roolini. Meillä on uskomattoman ammattitaitoinen tiimi, jonka kanssa työstämme kylmiä väreitä musiikin ystäville ympäri Suomea. Pyrimme tulevaisuudessa panostamaan enemmän mm. teknologian ja datan hyödyntämiseen liiketoiminnassamme tavoitteena palvella tehokkaammin niin artisteja kuin yleisöä”, Ville Ahtiainen kertoo.

15 vuotta Warner Music Liveä johtanut Samppa Hartikainen jatkaa yrityksessä J. Karjalaisen, Ellinooran, Egotripin ja Daruden agenttina.

Lisää luettavaa