Vanhoilta silmäkulmankostuttajilta The Smithsiltä uusi seiskatuumainen sinkku

Enteileekö tämä paluuta?

01.12.2016

The Smiths julkaisee Warnerin kautta seiskatuumaisen sinkun, joka sisältää julkaisemattoman version The Queen Is Dead -albumilta löytyvästä The Boy With a Thorn In His Side -kappaleesta, sekä vaihtoehtoisen oton kappaleesta Rubber Ring. Sinkusta uutisoi The Smithsin omistautunut fanisivusto True to You.

Sinkun kansitaiteena nähdään hyvin the Smithsmäinen kuva näyttelijä Albert Finneystä. Kannen suunniteli Morrissey itse. Hienoa, että Morrisseyllä on kiertueiden ja suuryritysten neuvonantajana toimimisen lisäksi aikaa antaa faneilleen tällaisia lahjoja.

The Smiths ei kaavaile paluuta sinkkujulkaisusta huolimatta. Kitaristi Johnny Marr kirjoitti muisteloissaan tapaamisestaan Morrisseyn kanssa 2008 – ensimmäisen kerran yli kymmeneen vuoteen – jolloin he puhuivat mahdollisesta paluusta. Suunnitelmat kuitenkin kariutuivat.

”Luulen että bändin aika oli ja meni. En tunne minkäänlaista vihamielisyyttä Morrisseyta kohtaan, sille ei ole tarvetta. Molemmat meistä elävät työlleen ja nyt olemme liian kiireisiä tämänhetkisten projektien kanssa.” Marr kertoi The Guardianille kuukausi sitten.

Jäämme odottelemaan tietoa sinkun julkaisupäivämäärästä.

Lisää luettavaa