Vargilla on taas asiaa – black metallin kulttihahmo oikaisisi pari seikkaa evoluutioteoriasta ja naisten kouluttautumisesta

Burzum-yhtyeestä tuttu julkirasisti saarnaa tällä kertaa evoluutioteoriittisista aukoista.

Black metallin kulttihahmo ja erittäin kyseenalainen “maailmanparantaja” Varg Vikernes ottaa jälleen kantaa “sokean ihmiskunnan keksimiin uskomuksiin”. Tällä kertaa entisellä kirkonpolttajalla on syynissä ihmiskunnan geeniperimään liittyvä teoria. Vikernesin blogissa julkaistu lyhyt videomanifesti esittää lausuntoja siitä, miksi ihminen ei todellisuudessa ole lainkaan peräisin Afrikasta. Parin puolitieteellisen sitaatin ja “valtavirran akateemikkojen valheista” varoittelun lisäksi videolla vertaillaan eurooppalaisten, aasialaisten ja afrikkalaisten ulkonäköeroja. Katsokaa nyt, eivät näytä samalta! Helppoa tämä tiede.

Entinen murhamies ja julkirasisti Vikernes on ollut aktiivinen mielipideilmauksissaan. Kaksi viikkoa sitten hän esitteli näkemyksiään länsimaista omistamisen tarvetta vastaan, sitä aiemmin mies neuvoi, miten nainen isketään. Hän julkaisi myös feminismin vastaisen videon, missä muun muassa todetaan naisten koulutuksen johtavan taiteen, tieteen ja filosofian katoamiseen sekä ihmiskunnan tyhmentymiseen.

Onhan näitä nähty. Vaikka Vikernesin blogi Thulean Perspective tai muut hänen elämänsä tempaukset joskus osoittautuisivat yhdeksi isoksi trolliksi, on hänellä pelottavan paljon kannattajia, jotka imevät Vargin ajatuksia itseensä. Onneksi mies ei ole innostunut osallistumaan politiikkaan sen enempää.

Videon voit nähdä tästä: