”Veli sul on välii”– Lucasin uusi kappale kertoo artistin etäisestä suhteesta isoveljeensä

Lucas julkaisee uuden albumin tänä vuonna.

Sony Music

Lucas julkaisi perjantaina uuden kappaleen Veli sul on välii. Kappale on kolmas single artistin toiselta albumilta, joka julkaistaan vuoden lopussa. Hänen debyyttialbuminsa on vuonna 2016 julkaistu Lucas. Uuden kappaleen voit kuunnella uutisen lopusta.

Kappale kertoo Lucasin ja hänen isoveljensä välisestä suhteesta.

”Mä ja mun veli ei olla ikinä oltu kauhean läheisiä. Me ollaan luonteeltamme niin erilaisia, että on ollut vaikeaa jutella broidin kanssa mistään oikeasti tärkeistä asioista. Pari vuotta sitten veli muutti Englantiin opiskelemaan, jonka jälkeen me etäännyttiin yhä enemmän toisistamme ja nähtiin tosi harvoin”, Lucas kertoo.

Kappaleen kirjoittaminen henkilökohtaisesta aiheesta oli Lucasista hyvä päätös.

”Nyt tuntuu, että tää kappale  on muuttanut kaiken meidän välillämme ja olemme nyt läheisempiä kuin koskaan. Biisi ei todellakaan syntynyt helposti, mutta toisaalta se oli pakko tehdä. Vauhtiin päästyäni kirjoittaminen tuntui tosi hyvältä ja samalla vapauttavalta”, Lucas jatkaa.

Artisti myös uskoo, että kappaletta on taustasta huolimatta helppo lähestyä.

”Uskon myös, että tähän biisiin on helppo samaistua vaikkei olisikaan kokenut vastaavaa oman sisaruksensa kanssa. Vaikka biisissä puhutaankin veljestä, niin se veli voi tässä yhteydessä tarkoittaa myös läheistä ystävää, jonka kanssa tiet ovat joskus jostain syystä erkaantuneet.”