Verihän siinä lentää kun The Weeknd käy klubilla – tsekkaa uusi lyhytelokuva

The Weeknd taitaa liikkua väärässä seurassa.

23.11.2016

The Weeknd on tunnettu kultaisesta kurkusta, härskistä, mutta myös synkästä mielestä ja hyvinkin tymäkästä lääkekaapista. Nyt siihen komboon voidaan lisätä myös muutama lavastelaatikosta löytyvä veripussi, laulajan videoilla kun sattuu ja tapahtuu.

Ensimmäisellä Starboy-albumilta lohkaistulla videolla laulaja tukehduttaa itsensä. Toisella ollaan ryöstöretkellä ja ammutaan siinä sivussa muutamaa poliisiakin.

Nyt mennään klubille ja saadaan melkein puukosta. Onneksi kanadalainen selviää tällä kertaa hengissä. Samaa ei voi toki sanoa puukottajasta, jonka eritteitä löytyy pitkin seiniä.

Ilmeisesti tappajana toimii äänistä päätellen siltä ensimmäiseltä videolta tuttu mysteerinen pantteri, joka muuttuu tällä videolla myöhemmin mysteeriseksi naiseksi.

Tätä ennen on toki tukuttain muitakin tapahtumia ja jälkeenpäinkin bailataan hetki. Lopussa sitten tanssataan verien lisäksi myös hiet pintaan, koska miksipä ei. MANIA -nimisessä lyhytelokuvassa kuullaan useampia biisejä ja myös ennen julkaisemattomia paloja, joita ovat All I Know, Sidewalks, Secrets ja Die For You. Leffan päätteenä soivista biiseistä Party Monster ja I Feel It Coming voit lukea täältä.

Tsekauta lyhäri alta.

Lisää luettavaa