Vermon raviradalla tapahtuu – Weekend-festivaali palaa Espooseen

Weekend saapuu Vermoon.

08.12.2022

Weekend-festivaali palaa Espooseen.

Weekend Festivalin lavalla nähdään tulevana kesänä tämän hetken kuumin DJ-nimi. Perjantaina festivaalin päälavalle nousee neljä kertaa maailman parhaaksi DJ:ksi kruunattu Martin Garrix. Hollantilaisella DJ:llä on jopa 25 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa, ja hänen suosituimmilla biiseillään on yli miljardi kuuntelukertaa.

”Asiakkaamme ovat kaiken tekemisemme keskiössä ja olemme kuunnelleet heitä. Palaamme tänä vuonna takaisin juurillemme niin musiikin, sijainnin kuin ajankohdankin tiimoilta”, kertoo Weekend Festivalin markkinointipäällikkö Atro Anttila.

Weekend Festivalia juhlitaan Espoon uudessa Vermon tapahtumapuistossa.

”Tuomme Weekend Festivalin takaisin pääkaupunkiseudulle ja Vermon tapahtumapuisto tarjoaa festivaalille niin kulkuyhteyksien kuin majoitusmahdollisuuksien puolesta loistavat puitteet. Areenan läheisyydessä on parikin juna-asemaa ja tulevaisuudessa myös raidejokerin pysäkki. Olemme suunnitelleet tapahtumaa monivuotiseksi Vermoon yhdessä usean tahon kanssa ja siksi olemme iloisia voidessamme kertoa palaavamme takaisin Espooseen – sieltä vuonna 2012 ponnistimme alun alkaenkin ja alue takaa Weekend Festivalille myös pitkän jatkon pääkaupunkiseudulla,” Anttila kertoo.

Festivaali tanssittaa kävijöitä kaksipäiväisenä elokuun alussa Time Machine Edition -hengen mukaisena. Myös musiikkikattaus on kunnianosoitus Weekend Festivalin juurille.

”Toive elektronisen musiikin suuntaan on ollut asiakkaiden suunnalta selkeä, joten se kärkenä mennään. Elektroninen- ja tanssimusiikki on tällä hetkellä myös Briteissä ja Keski-Euroopassa suosituin musiikkigenre. Weekend Festival on alusta asti tunnettu visuaalisuudestaan, ja elokuun pimenevät illat tarjoavat mahdollisuuden vaikuttaville valo- ja laserefekteille, jotka ovat olennainen osa elektronisen musiikin festarielämystä” Anttila kertoo.

Lisää artistijulkaisuja on luvassa 12.12.

Lisää luettavaa