Video kuolleen isänsä yllättämästä hevidiggarista nousi netti-ilmöksi – sen jälkeen tapahtui jotain vielä uskomattomampaa metalliyhteisön toimesta

Ihmisistä löytyy myös hyvää, kuten tämä tapahtumaketju osoittaa.

12.06.2017

Video 16-vuotiaasta Johnny Crow’sta nousi viikonloppuna valtaisaksi viraali-ilmiöksi.

Johnnyn isä kuoli huhtikuussa 49-vuotiaana sydänkohtaukseen. Johnny oli yrittänyt elvyttää isäänsä, mutta ei ollut kuitenkaan onnistunut siinä.

Tuolloin Johnny oli ollut vielä 15-vuotias. Viime viikolla Johnny täytti 16 vuotta. Hänen isänsä oli tilannut Johnnylle kitaran paikallisesta musiikkikaupasta syntymäpäivälahjaksi ennen kuolemaansa. Johnnyn sisko oli mukana, kun Johnny meni noutamaan soitinta itselleen. Johnnyn kyyneleet tämän tajuttua, mitä hänen isänsä oli hänelle ennen kuolemaansa hankkinut saivat kaikki videon nähneet itkemään vuolaasti.

Videon muututtua viraaliksi Reddit-sivuston käyttäjät päättivät auttaa Johnnya hankkimalla hänelle soittotunteja. Musiikkikaupan omistaja huomasi Reddit-kirjoituksen, ja Reddit-sivustolla päätettiin kerätä rahaa musiikkikaupan PayPal-tilille, jotta Johnny voisi ostaa rahoilla itselleen kitarankieliä ja muita soittotavaroita.

Keräyksestä tuli uskomaton hitti, ja päivässä Johnnylle kerättiin rahaa 16 250,45 dollaria. Nyt Johnnyn perhe yrittää selvittää, mitä rahoilla voitaisiin tehdä ilman, että verottaja puuttuisi asiaan.

Alice Copperin kitaristi Nita Strauss taas kuuli, että muu perhe oli ostanut Johnnylle liput Alice Cooperin keikalle. Strauss lupasi, että Johnny pääsee takahuoneeseen hengailemaan bändin kanssa.

Katso koko mielettömän tapahtumaketjun aloittanut alkuperäinen video alta.

Lisää luettavaa