Veronica Maggion albumikokonaisuuden jälkimmäinen osa julkaistiin – taustajoukoista löytyy esimerkiksi Kentin entinen solisti

Veronica Maggion albumikokonaisuuden toinen osa on julkaistu.

30.09.2019

Ruotsalaisartisti Veronica Maggio julkaisi perjantaina (27.9.) kaksiosaisen Fiender är tråkigt (suom. ”Viholliset ovat tylsiä”) albuminsa jälkimmäisen osan. Albumin ensimmäinen puolisko julkaistiin kesäkuussa ja se sisälsi nyt julkaistun loppupuoliskon tapaan viisi kappaletta.

Kokonaisuudelta julkaistiin etukäteen kaksi singleä, joista ensimmäinen oli maaliskuussa julkaistu Kurt Cobain. Myöhemmin julkaistiin toisena singlenä vielä kappale Tillfällighet.

Artisti kuvailee julkaisua seuraavasti:

”Minä rakastan albumiformaattia. Dramaturgiaa, tilaa ja ylellisyyttä, että voi sukeltaa sisään kokonaiseen laulujen maailmaan. Mutta siinä on jotain houkuttelevaa, että laulut saavat seisoa vähän enemmän omilla jaloillaan. Vapauttaa (ne) pidemmän ajanjakson kuluessa ja antaa niille enemmän tilaa. Lopulta kappaleet päätyvät samalle albumille ja niistä tulee kokonaisuus.”

Albumin työstämisessä ovat olleet mukana myös Simon Hassle, Agrin Rahman sekä nyt jo lopettaneen Kent-yhtyeen laulaja-kitaristi Joakim ”Jocke” Berg.

 

 

Lisää luettavaa