Viikonloppuna tiedossa yllätys – Cledos ja Behm yhteisbiisillä

Perjantaina ilmestyy.

10.03.2021

Räppäri Cledos ja listoja jo vuoden päivätt dominoinut Behm julkaisevat yhdessä singlen Life (Sun luo) 12. päivä maaliskuuta eli tämän viikon perjantaina.

Kaksikko on uudelleenversioinut Cledoksen platinaa striimanneelta CEISSI-debyyttialbumilta löytyvän LIFE-kappaleen.

Cledos kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Originaaliversio biisistä on saanut julkaisustaan saakka paljon rakkautta ja ollaan fiilistelty sitä myös tiimin kesken, joten koettiin että se ansaitsee uuden elämän. Kuulin, että Behm fiilaa biisiä myös, joten hänen hyppääminen träkille tuntui luontevalta ja lopputuloksen kuultuani en olisi voinut kuvitella siihen sopivampaa tyyppiä. Alkuperäisestä versiosta puuttui kokonaan toinen verse, jonka Behm paikkaa tulkinnallaan täydellisesti.”

Behm puolestaan kertoo yhteistyöstä näin:

”Katsoin syksyllä uteliaisuuttani Cledoksen lyhytelokuvan. En vieläkään tiedä mitä tapahtui, mutta LIFEn lähdettyä soimaan menin kai vähän sijoiltani. Siinä oli jotain poikkeuksellista. Mietin mielessäni hypoteettista verseä, jonka itse olisin biisiin kirjoittanut, vaikkei tällaista mahdollisuutta ollut silloin tarjolla. Myöhemmin sellainen kuitenkin syntyi, kun kerroin rakastavani kappaletta. Paperilla Cledos ja Behm näytti mielestäni hauskalta, jopa vähän mahdottomalta. Lopputulosta kuunnellessa tulee silti sellainen olo, että ’näinhän tämän kuuluikin mennä’.”

Biisi voi odotella suoratoistopalveluihin tuttuun tapaan torstain ja perjantain välisenä yönä.

 

Lisää luettavaa