Viikonlopun suurtapahtumassa Espoossa artistit haluavat takahuoneeseensa muun muassa kultakalan ja jättikokoisen pehmonallen

Erikoisia pyyntöjä.

14.06.2023

CNNCT-festivaali tuo Suomeen joukon tekno- ja housemusiikin supertähtiä. Tulevana perjantaina 16. ja lauantaina 17. kesäkuuta Tapiolan Kulttuuriaukiolla Espoossa pidettävän tapahtuman lavalle nousevat muiden muassa Napolin teknokuningattareksi nimetty Deborah De Luca ja ruotsalainen tekno-DJ/tuottaja Adam Beyer.

Artisteilla on usein mitä erikoisempia vaatimuksia takahuonetarjoiluihin ja sisustukseen liittyen. Näin on tällä kertaa myös CNNCTissa. Adam Beyer haluaa pukuhuoneeseensa M&M-karkkeja, mutta Ruotsin lipun värin mukaisesti vain keltaisia ja sinisiä. Lisäksi hänen toivelistallaan on pieni akvaario, jossa on hänen kotipaikkansa Ibizan Formenteran hiekkaa ja yksi kultakala.

Deborah De Lucan pukuhuone täytyy vuorata purppuran värisellä sametilla. Lisäksi huoneen sohvalla täytyy olla odottamassa jättikokoinen pehmonalle.

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset täältä. Festariorganisaatio muistuttaa, että lippuja kannattaa hankkia vain virallisista lipunmyyntipisteistä.

Lisää luettavaa