Vinyylilevyt liikkuvat Helsingissä viikonloppuna: myyjäisiä ja pop-upeja

Lifesaver aktivoituu Suomi-teemalla, Tannerissa dj-myyjäiset, Pertin valinnassa yksityiskokoelmien aarteita.

10.06.2022

Alkava viikonloppu on helsinkiläisille levyfanaatikoille aarreaitta. Vinyylilevyt liikkuvat useammassa osoitteessa – toki kivijalkakaupoissa, mutta myös myyjäisissä ja pop-upeissa.

Pertin valinnan levymyyjäiset järjestetään lauantaina 11.6. klo 11–15. Pertin valinnan uusi osoite on Hakaniemenkuja 2. Tapahtumasta kerrotaan: ”Muutaman kerran vuodessa toteutettava tapahtuma on pienimuotoinen ja lämminhenkinen kokoontuminen musiikin ja levyjen äärelle. Alan harrastajat tuovat tarjolle aarteita yksityiskokoelmistaan, joten löytöjä voi täällä todellakin tehdä!” Lisätiedot Facebookista.

Legendaarinen levykauppa Lifesaver herää henkiin jälleen yhdeksi päiväksi lauantaina 11.6. klo 12–16. Pop-up-levykaupan teema on Suomi 1967 eli jos kotimaiset levyt, kirjat ja lehdet 1960–70-lukujen taitteesta kiinnostavat, suuntaa osoitteeseen Päijänteentie 1. Lisätiedot Instagramista.

Black Gold -levymyyjäiset järjestetään ravintola Tannerin tiloissa sunnuntaina 12.6. klo 16–19. Myymässä on pitkä lista levylasseja, tiskijukkia, pienlevymerkkien hefejä ja tarjolla oleva genrevalikoima on eklektinen. Lisätiedot Facebookista.

Lisää luettavaa