Viraalihittejä tehtaillut, SNL:stä ponnistanut yhtye saa oman elokuvan, jota tuskin Suomessa nähdään

Et ehkä koskaan ole kuullutkaan The Lonely Islandista, mutta olet melko varmasti kuullut jonkun heidän biisinsä. Saturday Night Live -viihdeohjelman Digital Short -nettipätkistä ponnistanut huumoribändi on tuottanut muun muassa sellaisia viraalihittejä kuin Justin Timberlaken kanssa toteutettu Dick in a BoxJizz in My Pants ja Akonin tähdittämä I Just Had Sex. Lisäksi yhtye oli Oscar-ehdokkaana Tegan and Saran kanssa vuoden 2014 Lego elokuvaan tekemästään teemabiisistä Everything is Awesome!!!

Nyt The Lonely Island on saamassa myös oman elokuvansa, joka kantaa nimeä Popstar: Never Stop Never StoppingHangover-tuottaja Judd Apatown tuottaman elokuvan ovat kirjoittaneet kokonaan The Lonely Islandin muodostava kolmikko Andy SambergAkiva Schaffer ja Jorma Taccone, joista kaksi jälkimmäistä myös ohjaavat elokuvan Sambergin esittäessä pääosaa.

Popstar kertoo rap-tähdestä, jonka uusi albumi floppaa niin pahasti, että hänen on koottava uudelleen entinen poikabändinsä. Leffalta voit odottaa melkoisesti cameo-rooleja muusikoilta, sillä jo yksinomaan The Lonely Islandin nettivideoilla ja kolmella albumilla on nähty ja kuultu valtava määrä tähtiä Lady Gagasta Rihannaan ja Michael Boltonista Adam Levineen.

Alta näet Popstarin ensimmäisen trailerin, joka julkaistiin hiljattain. Toivomme kovasti, että leffa saataisiin teatterilevitykseen myös Suomessa, mutta todennäköisenä tätä ei voi pitää, sillä The Lonely Island ei ole kovinkaan tunnettu nimi. Jos Suomessa This Is The Endin (2013) kaltainen, nimekkäiden koomikoiden tähdittämä komedia voi jäädä teattereiden ulkopuolelle, ei Popstarille voi ennustaa parempaa kohtaloa. Mutta toivoa sopii.