Virallisesta ilmakitaransoiton suomenmestaruudesta kilpaillaan nyt ensimmäistä kertaa

Kitara ilmaan ja lavalle!

08.07.2024

Virallisesta ilmakitaransoiton suomenmestaruudesta kilpaillaan nyt ensimmäistä kertaa. Työväen Musiikkitapahtumassa kilpailijat nousevat ilmakitaroineen Sananvapauden lavalle lauantaina 27.7.2024 klo 19.30. Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään 25.7.-28.7.2024 Valkeakoskella.

Kilpailun juontaa Emma Jäntti, joka on itsekin esiintynyt ilmakitaristina. SM-kilpailun voittaja pääsee edustamaan Suomea Ilmakitaransoiton elokuussa järjestettäviin MM-Kilpailuihin Ouluun. Kilpailun yhteydessä Sananvapauden lavalla kuulemme myös Samuli Federleyn soolokitaransoittoa.

Työväen Musiikkitapahtuma ry sekä Ilmakitaransoiton SM-kilpailut haluavat edistää lasten ja nuorten mielenterveystyötä, ja Työväen Musiikkitapahtuman yhteyteen järjestetään keräys Sekasin-chatille, joka on valtakunnallinen keskustelualusta 12–29-vuotiaille. Sekasin-chatissa voit keskustella mieltä askarruttavasta kysymyksistä tai aiheista nimettömänä ja luottamuksellisesti. Chatissa päivystävät järjestöjen ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset. Tavoitteena on kerätä 5000€ mielenterveystyölle. Linkin Mielipotin keräykseen löydät tästä.

Lisää luettavaa