”Virheettöminkin koneisto on rikkoutuva, jos vastakappale syö ratasta säleiksi” – suomalaisen Antivalentin video ennakossa

Antivalentin video ennakkosoitossa.

Tammikuussa radiohitiksi nouseen Raven-singlen julkaisseelta Antivalentilta ilmestyy tämän viikon perjantaina uusi single ja video Full Rapair.

Kappaleen video nähdään tästä päivästä lähtien Rumbassa ennakkoon. Raven päätyi soittolistalle Radio Suomirockilla ja soi paljon myös mm. YleX:llä, Radiorockilla ja Radio Cityllä, ja jos uuden biisin tasosta voi jotain päätellä, eiköhän samanlaista nostoa löydy tämänkin biisin suhteen.

Full Repair on tarina biomekaanisesta henkilöstä, jonka mekaniikka ja mieli on ajan saatossa vioittunut.

”Videolla välittyy koneiston haavoittuvaisen todellisuuden raakuus ja toisaalta kaikki se hienomotoriikka, jonka toimiva ja virheetön robotiikka parhaassa ja pahimmassa tapauksessa tarjoaa. Virheettöminkin koneisto on rikkoutuva, jos vastakappale syö ratasta säleiksi.”

Full Repair on kolmas single Antivalentin tänä vuonna julkaistavalta debyyttialbumilta. Seinäjoella vuonna 2016 perustettu bändi on aiemmin ehtinyt ennen kuusi singleä ja yhden EP:n. Osan tulevan albumin kappaleista on tuottanut Jussi Ylikoski (Moon Shot, Disco Ensemble).

Katso video alta.

YouTube video

 

Lisää luettavaa